Slögrisen!

    2010-05-05 / 14:32:57 Publicerat i Zilla & jag  

 

 

Idag känner jag mig riktigt slö.
Har iaf rullat köttbullarna klart, så det är bara å fixa dem å koka pasta senare.
Sitter som på nålar, nu när vi väntar på att få reda på om vi får denna tvåa vi har budat på. Jag hoppas verkligen det. Så jag kan börja kika efter ett nytt överkast ;) Och eventuell byrå samt sänggavel.


Nåjo. Nu ska jag ta å fortsätta med det jag höll på med. Ingenting alltså....

 

Kommentarer
Postat av: mikaela

hej! tack för kommentaren :) jag tänkte nog svara på det om amningen i något inlägg. är nåt som kan vara relevant att ta upp. men kort och gott så var det krångligt, tog tid, jag blev frustrerad, osv. mjölk hade jag så det blev över till och med och det känns ju jävligt tråkigt att jag inte kommer kunna ge henne den (man måste pumpa 6-8 ggr om dagen för att hålla igång produktionen).. känns iallafall bra att hon blev helammad i nästan tre veckor trots att det var jobbigt. det är ju bättre än ingenting och jag gjorde mitt bästa! huvudsaken är att hon får i sig det hon behöver och att hon har en glad mamma som orkar ta hand om henne. (blev väl kanske inte så kort, men ;D hehe.)



fin modellbild på dig!

2010-05-05 @ 23:04:23
URL: http://pickadoll.org
Postat av: mikaela

den där amningshysterin som råder tycker jag har gått lite väl långt. finns ju hur många friska, pigga, smarta människor som helst som blivit "uppfödda" på ersättning. jag skulle självklart amma om jag och alexis mådde bra av det men nu är ju så inte fallet.



det känns overkligt. stannar man upp och tänker efter blir man ju helt tokig, haha. men det känns faktiskt mer "naturligt" än jag trodde att det skulle göra. kände det där bandet med en gång, som att jag haft henne hela livet. jättekonstigt och jätteklyschigt men så är det :o blir mer och mer kär för var dag som går. hon känner ju inte sig själv mer än vad vi gör. hon är ju helt ny. som en oskriven bok, liksom. haha. i can go on and on.. de första veckorna svävar man verkligen på moln. och det känns som man klarar allt!



jaha, ni jobbar på det? :) fan vad roligt! ja, du får sluta tänka på det (lär ju vara lagom svårt..). plötsligt så händer det. det brukar ju vara så. lycka till :D håller tummarna för er.

2010-05-06 @ 13:58:33
URL: http://pickadoll.org
Postat av: Michaela Snöborgs

hehe vilken tur! :D hade du det bra då?



snygg bild på dig! :)

2010-05-06 @ 15:45:16
URL: http://michaelasnoborgs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0