Sista natten

    2011-04-28 / 22:58:58 Publicerat i Zilla & jag  
Sista natten som sambo. Det känns ju lite vemodigt. Kommer känna mig så fruktansvärt ensam när jag flyttat, även om jag inte ÄR ensam, så kommer det kännas så. Jag ska bo SJÄLV. Hjälp. Jag kommer fan inte klara det, känns det som.

Var till Ikea idag, shoppade lös lite för en 3700 kr. Men bara saker jag behöver. =) Var dit med världens bästa Andreas & Anna. <3

Nu sitter jag här framför datorn och min hjärna spelar mig ett spratt. Ett elakt jävla spratt. Och irriterad är jag också. Jag tycker inte om att vara så här. Tycker inte om att känna som jag gör nu. Dumma dumma mig....
Har jag tur går det över tills imorgon.

Godnatt!

Sömn?

    2011-04-27 / 07:42:41 Publicerat i Zilla & jag  
Hade planerat lite sömn, men jag tror jag står över det och tar tag i det sista. Det är ju ändå bara 2 dagar kvar och jag har lite att göra idag förutom detta hem.

Igår åkte jag och Andreas ut med bilen en sväng. Köpte glass på donken och sen åkte vi iväg till Anna som är ute i skogen å gör intro på ett jobb. Surrade med henne. Blir en sväng dit ikväll med.
Skall även på lite firande idag. Min systerdotter fyller hela sex år gammal (när fan hann hon bli så stor)

Nu måste jag köra igång här så det blir klart till fredagen. Måste ha allt nerpackat då.

Strengbergs

    2011-04-26 / 13:45:41 Publicerat i Zilla & jag  
Befinner mig numer i Håkans lägenhet, tänkte vara här hela veckan, så jag får allt nerpackat.  Har skjutit på det länge nog. Nu måste vi få ordning på allting. Det går framåt iaf.
Igår kväll var jag hos Andreas, vi kollade på en film, käkade lite å sådär.
Nu har jag också en "ny" mobil. Tycker den är as bra :p

Nu ska jag köra igång med allt här.

Dålig uppdatering.

    2011-04-25 / 13:46:12 Publicerat i Zilla & jag  
Hela helgen har varit fullt ös, medvetslös. Typ.
Fredagen var jag hos Anna å vinade lite, innan vi blev upphämtade av Emma å hennes karl för en tjejkväll på parken. Fast nu vart det ju inte tjejer bara, Andreas kom dit också. Var ju rätt dött med folk, men jag hade kul ändå. ^^
Lördagen for jag och C till Sundsvall, käkade påskmiddag hos min mor och Stig. Plus min halvbrorsa Jimmy. C for vidare för å träffa sina kamrater å jag stannade kvar. Hade en grymt rolig kväll. Vi spelade nå dricka-spel där man var tvungen å dricka snaps (dumma Jimmy), körde med andra ord och jag å Jimmy vann. Såklart...
Singstar och Wii blev det också. Satt å pratade med Jimmy länge på ballisen. Så skönt att vi kommer så bra överens. Han är bäst. <3
Tack för en toppen kväll mamma, Stig å Jimmy.

Igår for jag direkt hem till Håkan, vi skulle ta tag i grejer här i lägenheten, men självklart så somnade jag o vaknade vid elva kanske? Minns inte. Sen for jag iväg en sväng och kom hem vid halv sex imorse. Så lagomt mör är jag idag.

Dagens planer är väl att ta tag i det jag inte gjorde igår, träffa Andreas å så bara njuta av att jag är ledig i många dagar till. Me like.

SUCK it...

    2011-04-23 / 03:53:21 Publicerat i Zilla & jag  
Med alkohol i kroppen har det funkat riktigt bra ikväll. Men så fort jag är ensam så bara far tankarna i mig.
Jag bara tänker alla hemska tankar man kan. O så blir jag ledsen såklart. Det suger KEWKEN.
Jag vill inte behöva tänka som jag gör, men jag gör det ändå.
Jag förstår inte varför en människa ska kunna påverka en så satans mycket som han gör.

Det suger. Jag vill inte behöva tänka, jag vill inte känna. Jag vill inte vara rädd för att det värsta ska hända.
Jag vill vara glad, varför kan jag aldrig få vara glad? På riktigt.
Jag har träffat världens bästa, och jag har varit glad, hela tiden. Gått som på rosa moln. Bara för att jag är grymt förälskad.
Och jag har verkligen tänkt att nu kan ingenting dåligt hända.
Men självklart så tänker jag inte som jag borde. Jag har pratat med honom och trott att det varit medicinerna som talat. Men det har varit den där jävla spriten. Jag hatar vad spriten kan göra med människor.

Spriten förstör för så många människor. Jag kommer aldrig någonsin förstå varför en människa som tex har två döttrar, 3 underbara barnbarn måste välja spriten framför allt annat. Jag förstår inte varför MIN pappa var tvungen å flytta upp till Kiruna. Sen han flyttat dit så känns det som att det bara är spriten som finns och existerar. Även om jag vet att det alltid varit så. Men det har ändå blivit värre sen han flyttat upp. Jag blir så satans ledsen, jag älskar min pappa, jag vet att han har ont hela tiden, jag vet att det inte kan vara kul att leva för honom. Han som alltid brunnit för att syssla med saker. Kan nu inte göra mycket. Jag vet att han kämpar och är envis. Men jag vet också att han egentligen inte orkar. Fy fan, varför är livet så jävla orättvist för....................................

=(

    2011-04-22 / 17:09:31 Publicerat i Zilla & jag  
Är man för glad så slår det till när man minst anar det. Det borde jag ju veta nu.
Jag har ju varit glad ett tag, av många bra anledningar. Som jag får återkomma om. Men de flesta av mina nära å kära vet om det.
Så får jag ett telefonsamtal av min underbara syster. Som frågar om någon uppifrån har ringt till mig. Men nej, såklart inte. Då hade pappas kusin lämnat ett meddelande om att ambulansen har fått köra honom till sjukhuset.
Pappas kusin hade hittat honom utomhus, nedkyld. Och han är illa däran. Det är så jävla jobbigt att vara här i Härnösand och inte få veta någonting ordentligt. Jag fattar inte varför han ska supa så jävla mycket......................


Zilla

    2011-04-22 / 04:32:07 Publicerat i Zilla & jag  
Jag saknar henne hela tiden.
Men snart snart ska jag få vara med henne dygnet runt.
Är lite besvärligt när jag inte är hemma, och jag kan inte ta med henne vars jag vill.
Så då får hon vara med H. Men som jag saknar henne. Mitt allt! <3

Today

    2011-04-21 / 10:23:00 Publicerat i Zilla & jag  

Å jag mår fortfarande bra, allt går åt rätt håll. För varje gång jag vägt mig blir det bara mindre och mindre. Kommer närmare mitt slutmål, ändå så kör jag inte cambridge på heeel tid. Men jag försöker iaf äta bra. Fast igår vart det en kebabfavorit med Anna, Andreas och Ante. Men nångång ska man väl få unna sig.
Flytten närmar sig, och jag har sjukt underbara vänner. Jag älskar mitt liv nu ja!

Vi var även ute och åkte runt, runt vi fyra. Riktigt trevligt, jag fick sitta fram å slapp köra. Ante fick äran å köra min bil, även om han bara klagade på allt om min bil :p

Ikväll blir det bio, Scream 4, var längesen jag var på bio så det ska bli trevligt. Blir även nån öl före eller efter. Tror mest på efter ;) Om det bara är öppet ja.

Sista arbetsdagen innan jag går på min tio dagars ledighet.  Och dagarna blir bara färre tills jag flyttar. Känns så enormt härligt. Längtar verkligen.

Ne nu ska jag göra lite nytta.


i´ve had the time of my life

    2011-04-20 / 02:27:30 Publicerat i Zilla & jag  
Så jävla skönt å va ledig imorgon.
Ska soooooova så länge jag bara kan. Är jag som vanligt, lär jag vakna före åtta.
Men det tror jag inte. För de senaste dagarna har jag sovit så grymt bra.
Tio dagar tills jag flyttar, och jag ser framemot det som bara satan. Ska bli så skönt, bo själv. Bestämma själv vad fan jag ska göra. Visst, jag har Zilla å tänka på, men det är en helt annan sak. Henne gör jag allt för. Just nu de senaste dagarna så är hon hos H, medans jag sover borta. Men jag tycker det känns okej. För hon får tid med H, och H får tid med henne.
Som det ser ut i dagens läge så kommer inte jag och H kunna vara kompisar när jag har flyttat ut. Men det är inte mycket att göra åt den saken. Utan det blir som det blir.
Ska iväg på en rolig sak på torsdag kväll, det ser jag framemot. Ska bli grymt roligt och mysigt. Sen har jag ju både fredag och lördag att se framemot. Jag är ju ledig i hela tio dagar. Gud så skönt det ska bli.
Sova nu! BYE

Too much

    2011-04-18 / 22:54:09 Publicerat i Zilla & jag  
En full dag, typ. Jobbat, vart hem en sväng för å gå ut med Zillapilla. Hälsat på finLinda, druckit kaffe å surrat. Solat med Anna. Käkat på Subway, vart hem en sväng till för å hämta lite duschgrejjer. Å nu är jag här....
Ska ta å lägga mig tro jag. Kanske ska fixa med bilderna på min dator, tog ju med mig donglet hemifrån.... Njä, skiter i de :p

True

    2011-04-18 / 07:24:36 Publicerat i Zilla & jag  
Då var denna underbara helg över. Har verkligen haft en bra helg. Fått vara i bra sällskap hela helgen. Dock så har jag haft för mycket inplanerat som inte blivit av. Måste lära mig att sätta gränser, kan inte dela på mig.
Ikväll efter jobbet blir det Linda och massa surr. De ser jag framemot. =)
Sen ska jag till mitt "andra" hem. Var massa bra på tv, så jag ska bänka mig framför den.
Måste även hem en sväng å hämta mitt dongel så jag kan fixa helgens bilder åt Sabine.

Längtar redan till helgen som kommer............ Blir väl dans, mamma och underbara människor. :D

Oh

    2011-04-17 / 11:07:05 Publicerat i Zilla & jag  
Det är så mycket jag vill berätta, men jag får avvakta ett tag till.
Haft en sjukt underbar helg. Fredagen satt jag å C å drack lite alkohol å sen gick vi ner på krogen å var sociala. Igår satt vi hos C å hade ett par stycken här å festade lite å sen drog vi ner på krogen. Träffade hur många som helst som man inte träffat på år och dar. Är nå slags döv sm här, minns inte riktigt vad det var. Så det är många döva och hörseltrasiga här. Riktigt kul å träffa på folket.
Däckade direkt jag kom hem typ. Med jacka och alla kläder på. Skönt.
Nu ska jag se om jag får med mig någon, typ Sabine, upp te Öbacka å kolla in lite.

LEDIG

    2011-04-14 / 23:18:32 Publicerat i Zilla & jag  
keeewk. nu är det wii som gäller.

inte lätt när det är svårt inte.... men jag är åtminstone ledig.

happy

    2011-04-14 / 09:01:53 Publicerat i Zilla & jag  

Jag måste ju vara typ den största skiten som finns.
Men jag är glad, jag är lycklig.
Jag mår jävligt bra.
Jag vet att jag har en kanonsommar att se framemot.
Jag har ett jobb, som jag trivs med även om det kan vara långsamt. Men jag har världens bästa kollegor. Trivs så himla bra med allihopa. Och genom jobbet har jag träffat en som jag verkligen trivs tillsammans med och det känns som att vi är lite lika. Sabine alltså.

Jag vet att jag kommer trivas med att bo själv. Självklart kommer det ju kännas ensamt till en början, men jag vet att jag klarar av det. Har jag kommit så här långt upp på toppen efter ett x antal försök till att ta livet av mig så kan jag tamefan bo ensam.

Har för övrigt mailat om köksmöbler idag, och som det ser ut är det fortfarande kvar och då ska jag tamefan ha de.

Tacksam för så himla mycket. Min mamma är så sjukt underbar, vet inte vad jag hade gjort om jag inte haft henne. Min pappa är underbar som vill hjälpa mig i denna "kris" trots han själv egentligen inte har råd. UNDERBARA människa.
Min syster är mitt bollplank, min förebild. Mitt allt. Vi umgås inte mycket, och har egentligen inte så mycket gemensamt. Men det är min syster. Och jag älskar henne så sjukt mycket. Skulle inte överleva om jag inte hade henne. Hon vet hur man tröstar mig, hon vet vad hon ska säga och vad hon kan göra för mig. JAG ÄLSKAR DIG Maria. <3



Min Emma är underbar, hon förstår mig nu att det inte finns all tid i världen fram tills jag flyttar, men bara vi hörs av i telefon är det lugnt. Och hennes Hugo, jag är så sjukt glad att jag fick äran att vara hans gudmor. Allt ska bli så mycket bättre när jag flyttat. Jag VILL lära känna Hugo, jag VILL vara del av hans liv.
Emma, vi har delat så mycket, och vi ska dela så mycket mer. Genom eld och vatten för dig min Emma.


Å underbara Stephanie, finns ingen som pratar så mycket som henne. Och jag tror att det är därför jag älskar henne. Hon är speciell. Hon lyssnar och kommer med goda råd. Jag är så glad att jag har dig i mitt liv Steff..



Åh Sabine, min nyfunna vän.
Det är så skönt att ha någon som dig. Jag kan bara kila över till dig för en kaffe och vi kan prata om egentligen ingenting. Vi har kul när vi dricker lite vin tillsammans. Ja, vi har roligt och jag trivs med dig. Såå glad att jag funnit dig. <3

fick spara mitt i allt.
Sist men inte minst, Sophie. Vi kommer varandra närmare dag för dag. Och jag är så oerhört tacksam för alla dina tröstande ord, alla dina uppmuntringar. Ja, allt. Du är en underbar vän. Med en otroligt fin och vacker familj. I och Micke. <3


mobilblogg:)

    2011-04-13 / 23:20:08 Publicerat i Zilla & jag  
idag var min mor å köpte en gungstol åt mig. Så den skall bli vit så fort jag har färg å måla med. :) längtar bara mer och mer tills jag flyttar. Ska bli så kul å få göra som jag Vill i mitt egna hem :) nej nu är det sova som gäller. Godnatt :)

Dagar att se framemot.

    2011-04-13 / 07:48:55 Publicerat i Zilla & jag  

Det är verkligen grymt jobbigt att inte kunna berätta allt för hela världen.
Jag vill ju så gärna men jag ska inte. Jag har lovat!!

Jag ser framemot helgen. Fredag då ska min nyfunna och underbara Sabine få hjälpa mig med håret o så tänkte jag locka henne med att dela en flarra eller nåt sånt där. Blir inte hårt för mig, då orkar jag aldrig på lördagen.
Kanske kan locka någon att dra å sola typ två tre gånger innan helgen. =) Kanske inte de mest hälsosammaste men jag gillar´t.




Nästa vecka blir också en bra vecka. Ska få träffa min Sophie, underbart.
Blir nog en tripp till Birsta och har jag tur kan jag få henne att gå på IKEA med mig, så kan jag handla lite smått å gott. Fast det värsta med att träffas där, är att då måste jag köra dit. Gillar det INTE.
Sen har jag ju också 10 dagars ledighet att se framemot. Det längtar jag till faktiskt. Tog semester helgen jag ska flytta så jag kan fokusera på det. Riktigt skönt.
Å jag kommer ju ha världens bästa grannar också, Catta, Andre och Coba. Me like.


Bra natt!

    2011-04-13 / 07:16:23 Publicerat i Zilla & jag  
Igår kände jag verkligen hur jobbigt det var, så jag drog iväg å sov borta. Det behövdes. Har sovit mycket bra, till en skön tystnad. Jag vill inte upp när jag vaknade vill jag lova. Sov ju så bra där.
Nu vill jag bara att det ska bli kväll, då ska jag dra iväg å ta ett pass på gymmet med Pernilla, kanske Anna hakar? Sen blir det annat trevligt hoppas jag.

Sitter på jobbet och väntar på att kaffet inte ska bränna sönder så jag kan få njuta av det.
En lite längre dag, 11,5 timmar, rätt skönt det ändå.


Irriterande dååååååå

    2011-04-12 / 22:12:44 Publicerat i Zilla & jag  
Bara två arbetsdagar kvar. Tänk positivt.
Jag längtar till helgen av flera anledningar. Bland annat skall jag få vara med den jag trivs bäst med.
Ja, o idag fick jag böter för att jag ställde bilen utanför porten, för att kunna bära upp min stora feta jävla kartong med en stor jävla mattjävel upp till lägenheten. Det tog TRE JÄVLA MINUTER o så hade jag en lapp på rutan. Så jävla irriterande. Å ja, bilen var av, för att jag har mina hemnycklar i samma knippa. Och våran parkering är LÅNGT bort.

Usch...

sen är det så jävla påfrestande att bo tillsammans med H. Vissa kanske tycker att jag är för öppen med det jag ska skriva nu. men de är iaf ingenting som skadar någon.
Men det gör så jävla ont å se hur dåligt H mår, jag vill ju inte att han ska vara ledsen.
Även fast det är slut, så älskar jag honom, han är den som känner mig utan och innan.
Om jag nu skulle träffa någon, känns det i nuläget, som att jag aldrig någonsin skulle kunna vara öppen med det.
Och det känns som att han kommer vänta på mig, och det vill inte jag.
För det är inte alls meningen att det ska vara han och jag nu. Jag känner mig som en jävla skit.
Men det är väl så.. everybody hurts.

Jag har verkligen ingenting ont jag kan säga om H, vi har haft det jättebra. Det började knaka först i höstas/vintras. Vi gjorde ett uppehåll då, och till sist var det som ingen idé å fortsätta med uppehållet. Vi fortsatte, men allt bara var som vanligt. Och ett tag så ville jag ha barn, och jag tror att det var mkt för att jag hoppades på att det skulle bli så mycket bättre om vi fick barn tillsammans. Men det hade inte varit rätt mot barnet överhuvudtaget. Sätta ett barn till världen i hopp om att man ska få det bra med den man är med.... Sjukt.
För i nu läget vill jag faktiskt inte ha barn, eller jag vill ju, men inte NU.
På samma gång som jag trodde att det skulle kunna rädda förhållandet, så ville jag också ta reda på om jag kan bli med barn. jag har oroat mig i flera år, efter mitt missfall 04 att något blev fel.
det är väl något jag lär oroa mig för länge....
Jag är sjukt jävla glad att jag och H får ett bra avslut.
Jag har fan inte varit tillsammans med många då det varit seriöst. Det är H och E. Och det är verkligen HIMMEL och HELVETE om jag ska jämföra. E blåste mig på hundra tusen, förstörde mig totalt, medans H har varit en ängel,...

Men i vilketfall som helst är det slut mellan oss, och jag kommer träffa någon ny, det kommer han med om han bara slutar sitta hemma hela tiden. Jag vet, det gör ont å förlora någon man älskar. Men man kommer över det!!!!!!!!!!!!!

Nee slut med skitsnacket. HEJDÅ



I miss....

    2011-04-12 / 21:14:19 Publicerat i Zilla & jag  

Innan jag klippte av allt slitet :P

 

 


Go

    2011-04-12 / 07:19:33 Publicerat i Zilla & jag  

Då var jag tillbaks på det ansvarsfulla arbetet. Blir bara tre arbetsdagar denna vecka, och det känns riktigt skönt.

Igår hade jag en riktigt bra ledig dag. Fick mitt HM-paket med nya fräscha kläder.
For iväg med Anna & Andreas upp till Vårdkasen, tog lite kort och blåste inte bort.
For vidare till Smitingen. Kände mig riktigt sugen på att bada, eller inte. Blev snöig, jag tappade mobilen och jag var på väg å ramla. INTE OKEJ.
Sen åkte vi å lämnade Annas pussgurka Andreas hemma hos sig. För han får nämligen inte vara ute och springa på kvällarna. ;)
Jag och Anna åkte runt runt runt. Sen släppte jag av Anna i farten(hemma hos henne) när jag fick ett sms om att jag kunde komma förbi hos en kamrat. Så där satt jag till tolv, och hade det riktigt trevligt och roligt.
Det är SVIN kul å lära en annan teckenspråk. Haha.

Idag är det jobb till 15, sen stan en snabbis och därefter åker jag upp till min älskade storasyster som idag fyller 30 år. GRATTIS.


Blä

    2011-04-10 / 18:48:18 Publicerat i Zilla & jag  
Tycker inte om att känna så här.......................... Onödigt...

Å hoppet ska vara det sista som överger en, vad finns de kvar då efter det?

U wish

    2011-04-10 / 14:53:21 Publicerat i Zilla & jag  
Jag vet precis vad jag vill ha...
En baslåda till bilen :P Högst upp på önskelistan..............

Hemma för liten rast från jobbet. Skall väl strax bege mig tillbaks. Eller strax o strax. Men tänkte ja skulle ta en sväng först innan jag skall vara tillbaka :P
Måste nog byta ut musiken i bilen, är hyfsat le på den...

Ne vila ska jag ju göra.

Take my hand

    2011-04-10 / 00:24:23 Publicerat i Zilla & jag  
Idag har vi nog fått ordning på det mesta i förrådet. Känns som jag har hur jävla mycket saker som helst. Det känns också som att det är jätterörigt och att jag inte kommer få allt till min lägenhet.
Kan knappt förstå att jag ska flytta iväg, helt ensam. Eller, ensam kommer jag inte vara. Jag har Zilla. Lite läskigt, men det kommer bli jättebra det här. Det vet jag.
För jag vet nog vad som väntar....

Sova är det som gäller nu. Slår igång en film så somnar jag nog snabbt......


Godnatt...



all I need is you. <3

Min checklista

    2011-04-09 / 07:45:54 Publicerat i Zilla & jag  

Tänkte att om jag skriver här vad jag faktiskt behöver till lägenheten, så kan jag liksom pricka av eftersom.
Lättast, å så kan jag be mami kolla också.
Fyller på eftersom.

Soffa
Tv-bänk
Tallrikar
Djuptallrikar
Små tallrikar
Stora glas
Bunkar
Durkslag
Plastlådor (för å frysa in mat)
Snaps glas
Mindre hatthylla å skohylla
Mindre köksmöbler (eventuellt klart)
En ljus säng gavel
EN BASLÅDA till bilen
Grejer som man kan ha till ett badkar


Bok

    2011-04-09 / 07:22:39 Publicerat i Zilla & jag  

Idag när jag har tid över skall jag börja läsa en bok som jag köpte häromdagen.
"Jag är femton år och jag vill inte dö" av Christine Arnothy. Baserad på en sann historia.
Såna böcker gillar jag.


Har planerat att köpa en gungstol, måla den vit om den inte är det. Å ha den i nåt hörn i lägenheten där jag kan sitta å läsa böcker i lugn å ro.

Idag känns som en bra dag.
Under denna tid som varit nu, är jag sjukt glad att jag har mina underbara vänner.
Stephanie som kommit med alla sina kloka ord.
Sabine som varit ett stort stöd, och som jag känner att jag bara kommer närmare och närmare.
Emma som aldrig övergett mig. Min själsfrände, mitt allt.
Sophie som bara lyssnar, ger mig goda råd, ger mig ärliga svar. Underbara människa.
Syster som finns för mig, som bryr sig om mig och älskar mig.
Min älskade mamma. Vad hade jag gjort om jag inte haft dig mamma? JAG ÄLSKAR DIG!

Glömmer inte er andra, alla har varit underbara på sitt sätt.
Egentligen är det H som behöver sina vänner mer än mig. Det är han som mår dåligt. Men jag är ändå tacksam för att jag har så fina vänner som ställer upp.

Är sjukt glad för att jag har ett jobb, jag har bil, jag har körkort, jag har lägenhet från 1a maj.
Jag vet att jag inte kommer vara ensam..


Jobb helg

    2011-04-09 / 06:20:37 Publicerat i Zilla & jag  
Fy vad trött jag är. Hade nog velat sova kanske en kvart till eller något. Men när jag vaknade så insåg jag att Sabine jobbat natt, hennes sista natt. Så om jag verkligen skyndar mig, så hinner jag surra lite med henne innan hon vill hem för lite sömn.
Men när det gäller mig är jag sällan bra på att komma tidigare.TYP.

Idag fyller Håkan år, första födelsedagen sen jag och H träffades som jag inte kommer att vara hemma å fira den med honom. Men ett jätte stort grattis till dig, hoppas du får en helt underbar dag ändå. =)

Ne nu mår jag illa, så lite vatten och på med kläderna så blire bra!

Pirr pirr

    2011-04-08 / 19:14:35 Publicerat i Zilla & jag  
Allt går så fruktansvärt bra nu.
Det händer saker i mitt liv hela tiden, och det är bara positiva saker.

I slutet av månaden skall jag boka biljett för Melissa Horn i Rättvik i sommar.
I slutet av maj är det Isabelles dop, då skall jag läsa upp en vers och bara få vara med o uppleva dagen. UNDERBART.
Till veckan skall jag träffa en kamrat för middag och mys.
Och det är bara tre veckor kvar tills jag flyttar. JIPPIE. Jag längtar.

Nu skall jag ta tag i packningen å invänta att H kommer hem från träningen!


Långsamt farväl

    2011-04-07 / 23:14:22 Publicerat i Zilla & jag  
Min underbara barndomsvän skickade en kommentar om att hon tänkte på mig när hon hörde den här låten.
Och när jag har lyssnat på den, så känns det som jag och mina känslor......

Långsamt farväl


Jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans
Att allting kommer ordna sig till slut
Men hur säger man till nån att här tar vägen slut
Och hur säger man till nån att hjärtat längtar ut

Ref:
Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl
Om du ser mig i ögonen så säger dom
att vi kan bara vara dom vi är
så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl

Här är din drottning utan krona
Likgiltig och trött
En sorglig figur, som du aldrig riktigt mött
Och när jag ser mig över axeln på åren som bara gick
Ser jag allt som gick förlorat men också allting som vi fick
Och vad säger man till nån som vill börja om igen
Då det redan är försent, då man redan är på väg

Ref...

Jag tvår mina händer i kärlekens namn
Du kan vinna allt, du förlorar ibland
Men vägen som vi färdas på, den leder,
den leder ingenstans

Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl
Om du ser mig i ögonen ( SE MIG I ÖGONEN )
För vi kan bara vara dom vi är
så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl

( Känner mig alltför väl
Se mig i ögonen )

För vi kan bara vara de vi är
så ge mig inga själ, för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl

Kontrakt

    2011-04-07 / 08:19:18 Publicerat i Zilla & jag  
I tisdags var jag över till grannen. Surrade och höll på.
Sen drog vi ner te Bittens. Det var nog trevligt tror jag.

Idag är fullt schema. Börjar med att åka ner till Norrvidden för att skriva på kontrakt. Min första lägenhet där jag faktiskt SKA bo ensam. Det känns bra i nuläget.
Efter det blir det hem en sväng innan jag beger mig ner till Anna på lite kaffe.
Vid 15 tiden beger jag och en kamrat oss till Sundsvall, till min mamma en sväng och sedan åker vi å hämtar SOPHIE & ISABELLE. <3
Blingo party ikväll som vi ska på.
Efter det kör jag hem henne också. =)
När ska jag hinna packa?! Nåja, det kommer det med :P
Är knappt hemma, men jag orkar inte med stöket.

Nä, kaffe och börja fixa lite innan jag beger mig.

Vill ha, vill ha

    2011-04-04 / 22:55:20 Publicerat i Zilla & jag  
Har ett stort behov av nya kläder. Om jag nu ska vara singel, så vill jag ju vara snygg också.

Imorgon väntas ett kortare pass på 11,5 timme, sen blire andra roliga saker på kvällen. Bland annat Sabine.

So long!


Irriterad

    2011-04-03 / 17:13:43 Publicerat i Zilla & jag  

Är grymt irriterad idag.
Kommer hem till ett bombnedslag.
Finns förihelvete inge värre än det.
Tack å lov är jag på jobbet nu så jag behöver inte se röran förräns ikväll när jag har slutat jobba.
Blir väl att plocka i ordning så det ser okej ut. Orkar inte med mer röra i mitt liv.

Snart är jobbhelgen över, men jag går på A-pass imorgon, dessa härliga 14 timmar.
Ledig onsdag och torsdag. Då måste jag verkligen fortsätta med allt där hemma. H fyller år på lördag och jag vill inte att det ska se ut som fan när hans familj kommer å grattar honom.

Återgår och tänker på att det bara är 6 timmar kvar av denna arbetsdag.


Less

    2011-04-02 / 14:00:05 Publicerat i Zilla & jag  

Just nu är jag väldigt less. Så less att jag vill kräkas..................
dumma dumma situation


Work

    2011-04-02 / 07:50:34 Publicerat i Zilla & jag  
Jobb helg. Det är faktiskt skönt. För då behöver jag inte vara hemma så mycket.
Börjar kännas att det kommer bara bli mer jobbigt när vi är så mkt uppe i varandra.
Ikväll ska han träffa sina kamrater och det tycker jag är grymt härligt. Blir glad när han gör saker.

Är riktigt trött. Har inte sovit många timmar, blir väl en 4 i natt. Så sex timmar totalt på två nätter. Bravo.

Idag ska jag iväg mitt i allt å fira världens finaste Sanna. På kvällen blir det nog en sväng till henne igen. Födelsedagsparty eller ngt =)

Nu ska jag dricka upp kaffet och sen göra mig en shake. Vågen visade förresten minus igår när jag vägde mig. Jippie.


RSS 2.0