To go

    2011-01-17 / 11:10:50 Publicerat i Zilla & jag  
Då har jag fixat på mig lite smink (gud vad skumt det kändes, längesen jag sminkade mig...måste ju dölja mina finnar), kollat så kameran funkar, plånboken fylld med stålar. Då är det bara att invänta sambon, som ska få köra ner mig till bussen. :P Skulle kunna gå, men idag känns inte som en bra dag för det.
Skall alltså äntligen, efter en lång tid, åka till Sophie å hälsa på. Hon och jag bor så nära varandra och ändå har vi inte träffats än sen hon flyttade upp igen. Otroligt nog.
Men nu jäklar, och förhoppningsvis kan vi försöka hålla lite mer jämnare mellan träffarna också.
Blir även att jag får träffa Putte, finally. Vad är bättre än att fylla sin lediga dag med nära och kära?!

Eventuellt får vi upp våra nylackade möbler i hallen ikväll också. Hoppas hoppas. Min sambo är sååå dutti och har fixat lackningen under helgen medans jag har slitit ihjäl mig.

Min diet jag kör på, den funkar bra. Har vägning idag. Blir uppdaterat om det i andra bloggen senare.

2011-01-14

    2011-01-14 / 10:37:20 Publicerat i Zilla & jag  
Det går grymt bra med min diet iallafall. Tummen upp till mig.

Snart är det dax för en jobb helg. Känner mig taggad för det iaf. Har mer energi än jag haft på hela den här veckan.
Idag är det kort dag, 12,30-18,30. Kanonbra, då kan jag fixa det jag inte hann med i går.
Hade mor min på besök igår. Vi uträttade lite ärenden och så var vi till syster en sväng.

Nu är det att göra kaffe och gå ut med min söta Zilla som ligger på schemat!


One

    2011-01-12 / 12:15:01 Publicerat i Zilla & jag  
Uppdaterat


Har ju totalt glömt bort att skriva här i bloggen om två av mina nära vänner. Som jag tyvärr inte kan träffa ofta. Avståndet styr mycket. =/
Men iallafall.
I december fick Sophie en liten, liten bebis. Isabelle. Som jag längtar ihjäl mig efter att få träffa. Direkt när jag fick veta att hon kläckt ut var jag på stan och köpte present ;)
Nu i januari fick Jenny en liten, liten bebis. Jolie. Inom ett halvår ska jag vara på väg ner till henne! Alltså Jenny, så jag får träffa nykomlingen! En liten Liam kopia.
Älskar er mina vänner! <3

---

    2011-01-10 / 23:04:50 Publicerat i Zilla & jag  
Bort med kilona


2011-01-10

    2011-01-10 / 18:15:58 Publicerat i Zilla & jag  
Efter många funderingar hit och dit, har jag nu beslutat att jag kommer att ordna en lösenordsskyddad blogg då det gäller min modifast kur. Så är det någon som vill följa med resa, skriv en kommentar med mailadress så slänger jag troligtvis över lösenordet. Emily och Steph, ni är givna. Skriv bara i era mailadresser så skickar jag lösenordet när jag ordnat med bloggen. Kommer skriva här när jag uppdaterat i den också.

Back to work

2011-01-09

    2011-01-09 / 22:55:06 Publicerat i Zilla & jag  
Vi kom hem med nya handdukar, en ny lampa och en ny byrå efter Ikea-besöket.
Just nu ligger jag i soffan och slöar. Skall strax bege mig till sängen så jag orkar upp för ett 09-23 pass imorgon.
Kommer förresten börja med modifast imorgon. Spännande spännade.

Promenadsällskap sökes till onsdag morgon eller kväll. Säg till =) =)

2011-01-09

    2011-01-09 / 11:37:09 Publicerat i Zilla & jag  
Glömmer bort att min blogg existerar.
De senaste dagarna har jag, faktiskt, varit ledig. Har inte gjort så mycket alls. Bara varit hemma. Måste styra något med Steph snarast, är ju fan nyår som vi senast gjorde något. Men vi planerar ju iaf en liten tillställning i februari. Men kaffe och bara umgås behövs innan också. Det är skönt med henne, hon är som på samma nivå som mig i livet. Det gillas. <3

Men imorgon börjas det igen. Jobbar såna här roliga pass, 09-23 och 07-18.30. Det är faktiskt helt okej o köra på såna pass, då man får vara ledig några dagar här och där.
Trivs bra på jobbet, har kanontrevliga arbetskamrater och sådär.

Imorse fick jag ett fint uppvakande. Jag sover skönt, och så börjar Zilla kliva på mig, då ska hon lägga sig nära, nära mig. PÅ MITT HUVUD. Så jag fick skratta lite på morgonen. =)

Har insett att jag måste vara rejält tråkig. :P Jag jobbar, och när jag slutar är det klart jag inte orkar med något annat. Men mina lediga dagar, ja då tillbringar jag dem hemma. Med att lata och helst inte träffa någon alls :P Fått in nån kaffe med Steph har jag iaf. Nåja. Jag kommer väl ur denna onda cirkel en vacker dag också.




2011-01-02

    2011-01-02 / 11:22:21 Publicerat i Zilla & jag  
En härlig dag idag. Tog mig lite sovmorgon. Riktigt skönt.
Vill ha måndag, och att posten ska komma så jag kan få Gossip, Two and a half men och We Sing till Wii.
Har Tre Kronor, serien, på datorn. Jag måste nog fan köpa alla säsonger där. Jobbigt läge. Precis klar med två serier, och har resten kvar, och vill börja samla på ytterligare en. :P
Äsch..

Nu frukost och kaffe till Tre Kronor!

2011-01-01

    2011-01-01 / 16:19:07 Publicerat i Zilla & jag  
Det känns skumt. 2011, nu? Det är alltså ett år tills hela världen går under. Scary. Och inte nog med det, har funderat jättemycket på det här med självmordsbombaren i Stockholm. Vet inte vad ni är av för åsikt, men jag är nästan helt säker på att detta bara var början. Det kommer mer. Och Sverige får skylla sig själv.

Nåja nog om det.

Hade en sjukt bra nyårsafton. Otroligt nöjd, trots det kom hit lite ströfolk, så är jag riktigt nöjd. Fick avsluta 2010 i hallen med världens bästa Zilla. Grabbarna var ute och skålade, Steph, Petra och My stod på balkongen.
Kände att jag inte ville gå ut med tanke på att Zilla skällde och var uppe i varv. Men det var inte så farligt, musiken i lägenheten gjorde nog henne mer trygg än när allt tystnade och hon både hörde och såg raketerna.
Tack till alla som kom. Tack till Crippe för orkidén. Hur jävla fin som helst.
Tack till Håkan, för att du finns i mitt liv, jag älskar dig nu, imorgon och förhoppningsvis för alltid. Min stora kärlek.

God fortsättning.
RSS 2.0